O nama

O PAN Taxi udruženju

Uvek na vreme, komforno, udobno i bezbedno, bilo kada i bilo gde, 24/7, 365 dana, PAN TAXI radi za Vas!

Udruženje taksi preduzetnika “Pan taxi” osnovano je sada već davne 1994. godine, od strane nekoliko profesionalnih vozača, okupljenih oko ideje da svojim klijentima – korisnicima taxi usluga pruže visok nivo usluge prevoza u gradskom, vangradskom i međunarodnom taxi prevozu.

Prepoznavši već tada potrebe korisnika taxi usluga, “Pan taxi” je postavio za cilj da pruži bezbedan, komforan, pouzdan taxi prevoz i uvek stigne na vreme. I danas, nakon skoro tri decenije, držimo se istih ciljeva, neprekidno unapređujući svoje poslovanje, podižući kvalitet taxi prevoza u Novom Sadu.

“Pan taxi” danas broji preko 150 članova i isto toliko vozila, od kojih većina nije starija od 3 godine, a u svoje poslovanje uveli smo i nastavljamo da uvodimo brojna inovativna rešenja kao što su: najsavremeniji digitalizovani dispečerski centar, GPS sistem za praćenje vozila u realnom vremenu, brz odziv dispečera na telefonski poziv, SMS ili VIBER, WI-FI u svim vozilima, kao i zakazivanje vožnje putem ANDROID aplikacije u tri klika.