O nama

O PAN Taxi udruženju

Uvek na vreme, komforno, udobno i bezbedno, bilo kada i bilo gde, 24/7, 365 dana, PAN TAXI radi za Vas!

Udruženje taksi preduzetnika “Pan taxi” je nastalo 1994. godine kao rezultat spajanja nekoliko iskusnih vozača koji su imali viziju pružanja izuzetne usluge prevoza u gradskom, vangradskom i međunarodnom taxi saobraćaju. Svestan potreba korisnika, “Pan taxi” je postavio za cilj da obezbedi bezbedan, udoban i pouzdan prevoz koji uvek stiže na vreme. Ova posvećenost ciljevima je ostala nepromenjena tokom gotovo tri decenije, a udruženje neprestano unapređuje svoje poslovanje kako bi pružilo vrhunski kvalitet taxi usluga u Novom Sadu.

Danas, “Pan taxi” je izraslo u snažno udruženje sa preko 250 članova i vozila, većina kojih nije starija od 3 godine. Kontinuirano uvodimo inovativna rešenja koja podižu kvalitet naših usluga na još viši nivo. Naš najsavremeniji digitalizovani dispečerski centar i GPS sistem omogućavaju praćenje vozila u realnom vremenu, pružajući nam precizne informacije o lokacijama i efikasno upravljanje voznim parkom. Naši dispečeri su obučeni da brzo reaguju na sve telefonske pozive, SMS poruke ili Viber upite, kako bismo pružili efikasan i personalizovan servis.

Sve naše vozilo su opremljena WI-FI konekcijom, pružajući putnicima mogućnost da ostanu povezani tokom vožnje. Takođe, posebno smo ponosni na našu ANDROID aplikaciju koja omogućava jednostavno zakazivanje vožnje u samo tri klika. Putnici mogu lako odabrati željenu destinaciju, pregledati dostupne vozila i brzo rezervisati vožnju, čime se pruža dodatna praktičnost i fleksibilnost.

Udruženje taksi preduzetnika “Pan taxi” kontinuirano podiže standarde u industriji taxi prevoza. Sve vreme se pridržavamo visokih standarda bezbednosti, redovno održavamo vozni park i kontinuirano obučavamo naše vozače kako bismo osigurali najbolje moguće iskustvo za naše putnike. Sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenim timom, “Pan taxi” je postao sinonim za pouzdanost, kvalitet i profesionalnost.

Nezavisno od toga da li putujete unutar grada, van grada ili čak u međunarodne destinacije, možete se osloniti na “Pan taxi” da vam pruži vrhunsku uslugu prevoza. Naša misija je da svakom putniku omogućimo udobno, sigurno i bezbrižno putovanje, stižući tačno na odredište. Izaberite “Pan taxi” za svoje sledeće putovanje i doživite vrhunsku uslugu koja nas izdvaja od konkurencije.